Perşembe, Aralık 2, 2021
Ana SayfaKripto Para HaberleriShopping.io Salı Günü İlk Yıllık Kriptoyu Başlattı – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

BASIN BÜLTENİ. Yenilikçi bir kripto e-ticaret platformu olan Shopping.io, 30 Kasım 2021 Salı günü gerçekleşen ilk Crypto Salı etkinliğini duyurdu.

Kripto Salı, Kara Cuma ve Siber Pazartesi’den hemen sonra Shopping.io platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleşen türünün ilk örneği indirim etkinliğidir.

Shopping.io, tüketicilerin Amazon, eBay, Walmart ve Etsy’den uluslararası nakliye ile 200’den fazla Kripto para birimi kullanarak istedikleri her şeyi satın almaları için yenilikçi bir yoldur.

Bu Crypto Salı etkinliği için Shopping.io platformu üzerinden satın alınan her şey %50’ye varan indirime sahip olacak.

O nasıl çalışır?

Etkinliğe katılmak için kullanıcıların platformda bir hesap oluşturmaları gerekecektir (Ücretsiz bir hesap da mevcuttur). Kripto Salı etkinliği için kullanıcılar, ödeme sırasında Fortune Wheel’i çevirebilecek ve alışveriş sepetlerinde %5 ila %50 indirim kazanabilecekler.

Kullanıcılar platformu kullanarak Amazon, eBay, Walmart, Home Depot ve Etsy’den istedikleri her şeyi satın alabilir ve Bitcoin, Ethereum, DogeCoin ve dijital cüzdanlarında tutulan diğer kriptoları kullanarak ödeme yapabilirler.

Kripto Salı indirimi daha sonra toplam siparişe uygulanacaktır.

Kripto Salı tasarruflarına ek olarak, Dinamik veya VIP paketinde $SPI veya $GSPI (Shopping.io yerel jetonları) tutan kullanıcılar ek bir indirim alacak.

Bu, toplam tasarrufların %60’a varan oranda indirimli olabileceği anlamına gelir.

Shopping.io hakkında

Shopping.io, kripto ile alışveriş yapma şeklimizi değiştirme vizyonuyla dropshipping gazileri tarafından kurulan Aralık 2020’de piyasaya sürüldü.

Bu benzersiz alışveriş platformu, tüketicilerin en sevdikleri kripto para birimlerini kullanarak binlerce farklı üründen çevrimiçi alışveriş yapmalarına ve aynı anda platformda çeşitli jetonlara özel indirimlerle birlikte ödüller almalarına olanak tanır.

Gelecekteki API entegrasyonları, önceden desteklenmeyen belirteçlerin kripto para birimleriyle çevrimiçi alışveriş yapmalarına izin vererek kripto E-ticaretine katılabilmelerine olanak tanır.

$SPI ve $GSPI, Shopping.io’nun ücretsiz uluslararası kargo dahil olmak üzere Shopping.io’da %10’a varan indirimler ve plan indirimlerinin kilidini açmanıza olanak tanıyan yerel jetonlarıdır.

Shopping.io’nun misyonu, dünyanın kripto ile iş yapma şeklini yenilemek ve devrim yapmaktır.

Kişiler

Bu etkinlik veya Shopping.io hakkında daha fazla bilgi için lütfen doğrudan web sitemizdeki canlı sohbetimizde veya support@shopping.io aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.