Salı, Ocak 18, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriMUNCH, Rekor Kıran 1000 ETH Bağış Dönüm Noktasına Ulaştı – Basın Bülteni...

MUNCH, Rekor Kıran 1000 ETH Bağış Dönüm Noktasına Ulaştı – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

BASIN BÜLTENİ. Hayır kurumu bağış projesi MUNCH, çeşitli hayır projelerine 1000’den fazla ETH bağışlayarak çığır açan dönüm noktasını duyurdu ve MUNCH’u dünyanın önde gelen hayır amaçlı kripto projesi haline getirdi.

MUNCH, otomatik bağışları finansal işlemlere dahil eden bir Defi projesidir. Her MUNCH işleminin %3’ü yönlendirilir, otomatik olarak ETH’ye dönüştürülür ve ardından topluluk tarafından seçilen ve doğrulanmış bir hayır kurumuna yönlendirilir. Herhangi bir eylem veya karar vermeyi gerektirmez ve insanlara yatırımları üzerinde özerklik verir.

MUNCH, bağışları işlem noktasında dönüştürür ve doğrudan hayır kurumunun cüzdan adresine gönderir. Bu, bağışların tokenin değerini istikrarsızlaştırmadığı ve hayır kurumlarının nispeten istikrarlı bir değere sahip olan ETH’yi depolayabileceği veya bağışları alır almaz doğrudan FIAT’a otomatik olarak dönüştürmeyi seçebileceği anlamına gelir.

Blok zinciri teknolojisini kullanmak, otomatikleştirilmiş, güvenilir olmayan bir bağış sistemi yaratır; MUNCH, bağışların muazzam dönüm noktasını yeni kutladı. 1000 ETH. (Yazım sırasında 4.205.120 $ değerinde). Herhangi bir işlem gerektirmeden, MUNCH tarafından bağışlanan kripto toplandı ve şimdiden dünya çapında faaliyette!

Nisan 2021’de piyasaya sürülmesinden bu yana, MUNCH topluluğu tarafından üretilen 1000 ETH, topluluk tarafından seçilen 4 farklı amaca gönderildi. MUNCH tarafından desteklenen bu nedenler, MUNCH topluluğu tarafından bağışlanan fonların etkisini gerçek dünya sonuçlarıyla zaten hissediyor.

GiveWell: Maksimum Etki Fonu

MUNCH Projesi toplandı ve GiveWell 738.87 ETH’ye bağışlandı (Tah. 2.700.000 ABD Doları)

GiveWell, MUNCH ilkelerini temsil eden ve hayır kurumu seçim prosedürümüz için en yüksek standardı belirleyen bir yardım kuruluşudur. GiveWell’in araştırması, Maksimum Etkiye giderek bu paranın 600’den fazla hayat kurtarmaya gideceğini öne sürüyor. Bu bağışların etkisini anlatan GiveWell’den bir video izleyebilirsiniz. Burada.

Sarı Tuğla Yol Projesi

MUNCH Projesi, Yellow Brick Road Project 134.37 ETH’ye bağışlandı (Tah. 467.610.89 $)

MUNCH tarafından desteklenen bir sonraki amaç, topluluğun anlatılmamış hikayelere ışık tutma gücünü vurgulamaktadır.

Sarı Tuğla Yol Projesi, HNRNPH2 mutasyonlarından etkilenenleri belirlemek, anlamak, tedavi etmek ve nihayetinde iyileştirmek için araştırmaları finanse etme misyonuna sahip bir hayır kurumudur.

Çalışmaları, HNRNPH2 mutasyonlu daha fazla bireyi tanımlamayı, bozukluğun anlaşılmasına katkıda bulunmak için HNRNPH2’den etkilenen aileleri birbirine bağlamayı amaçlamaktadır.

2020’de YBRP, ilk araştırma hibesini 420.000 $ karşılığında verdi. İlk 3 ödemeyi yaptıktan sonra proje ek kaynak bulmakta zorlanıyordu. MUNCH’un bağışları 320.000 $ araştırma projelerine devam etmelerini sağlamak ve diğer araştırma yollarını keşfetmek ve etkilenen insanların yaşamlarını iyileştirmek için onlara fon sağlamak.

sadaka: su

MUNCH Projesi 91.04 ETH’yi topladı ve hayır kurumuna bağışladı (Tah. 315.469.08 $)

sadaka: su, gelişmekte olan ülkelerdeki insanlara temiz ve güvenli içme suyu getiren kar amacı gütmeyen bir kuruluştur. 2006 yılında kurulan şirketlerin, sürdürülebilir, toplum liderliğindeki su projeleri yoluyla küresel su krizini sona erdirmek gibi iddialı bir hedefi var.

Kuruluşundan bu yana, sadaka: su, 29 ülkede 64.999 su projesine fon sağlayarak 12 milyondan fazla insanın temiz suya erişmesine yardımcı oldu.

Ortalama olarak, bir kişiye temiz su getirmenin maliyeti 40 dolar. MUNCH’un katkıları, tüm topluluklar için temiz ve tatlı suya kalıcı erişim sağlayan 30’dan fazla su projesine fon sağlayacak. MUNCH, hayır kurumunun ilk resmi kripto ortağı oldu: su, Google gibi şirketlere katıldı.

Çocukları kurtarmak

MUNCH Projesi, Save the Children 31,55 ETH (Tahmini 132,139,54 $) için toplandı ve bağışlandı

Save The Children, uzun geçmişi ve zengin deneyimi sayesinde çok verimli bir finansal modelle çalışır. Save the Children’a verdiğinizde, her doların %85’i doğrudan çocuklara hayat kurtaran yardıma gidiyor.

Bu, 50 doların 3 çocuğun bir ay boyunca aç kalmasına yetecek kadar yiyecek sağlayabileceği anlamına geliyor. MUNCH topluluğu tarafından sağlanan para, yüzlerce insanın oluşum yıllarında önemli bir etki yaratacaktır.

“Birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz ve bu harika projeleri destekleyebildik ve kripto yoluyla mümkün olan olumlu eylemleri görmekten mutluluk duyuyoruz.”

Sıradaki: Manny Pacquiao Vakfı

MUNCH projesi tarafından desteklenen bir sonraki hayır kurumu, topluluğumuz tarafından oylanan Manny Pacquiao Vakfı olacaktır. Vakıf, dünya çapında eşitsizliği ve eşitsizliği azaltmak için ön saflardaki çabaları desteklemektedir. 31 Ekim’de oylamayı başlattığından beri, MUNCH projesi şimdiden 20’ye yakın ETH bağışladı!

MUNCH Charity Circle ile kripto para birimini amaçlara bağlamak

MUNCH Charity Circle, kripto bağış alanında lider olarak aynı zamanda herhangi bir kripto projesinin bağlantı kurduğumuz amaca bağışta bulunmasını sağlar. MUNCH, diğer kripto projelerinin güvenilir, değiştirilebilir ve doğrulanabilir bir şekilde bağış yapmasına yardımcı olmak için diğer projeleri çekmek, iletişim, teknik katılım ve doğrulama süreçleri oluşturmak için yerleşik hayır kurumlarıyla olan ilişkilerini kullanır.

MUNCH, Kishimoto Inu, Safemoon Inu, Kingdom X100 ve BankEth dahil olmak üzere Charity Circle’a şimdiden birçok projeyi memnuniyetle karşıladı. Bu projelerden Charity Circle aracılığıyla yapılan bağışlar şu anda toplam 30 ETH’ye yakın.

MUNCH projesi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Burada.

İletişim: Team@munchproject.io