Pazar, Ocak 23, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriMoledao Metaverse'de Öncü Web 3.0 Hackathon'u Başlattı – Basın Bülteni B...

Moledao Metaverse’de Öncü Web 3.0 Hackathon’u Başlattı – Basın Bülteni B…

BASIN BÜLTENİ. Blockchain meraklıları için bir sosyal platform olan Moledao, bugün yaklaşmakta olan Web 3.0 Hackathon’unu duyurdu. Bu öncü küresel hackathon, metaverse’de yapılacak ve 15 Kasım 2021 ile 9 Ocak 2022 arasında gerçekleşecek. Web 3.0, merkezi olmayan, doğrulanabilir ve güvenli bir sonraki internet neslinin vizyonudur.

Katılımcılar, önerilen üç parça ile Web 3.0’ın ana hackathon temasıyla ilgili gerçek hayat çözümleri üzerinde çalışmaya davet edilir:

1. Çok Zincirli Merkezi Olmayan Uygulamalar (dApps) – zincirler arası birlikte çalışabilirlik çözümleri oluşturun
  2. meta evren – amaca yönelik bir meta veri deposu oluşturun veya mevcut meta veri depolarının üzerine inşa edin
  3. Merkezi Olmayan Otonom Kuruluşlar (DAO’lar) – gerçekten topluluğa ait DAO girişimlerini inşa edin ve yönetin

Katılımcılar, VC kurumsal yatırımı, endüstri mentorluğu alma ve toplam 100.000$’lık hibe ve ödül kazanma fırsatına sahip olacaklar. Küresel bir blok zinciri ekosistem oluşturucusu olan Moledao, yenilikçi blok zinciri fikirlerini gerçeğe dönüştürmek için en iyi geliştiricileri bir araya getirmek istiyor ve bu hedefi desteklemek için Web 3.0 Hackathon’a ev sahipliği yapıyor.

Web 3.0 Hackathon, EthSign, Mask, Torus, Biconomy, Polygon, PingCAP ve Alchemy Pay gibi yerleşik organizasyonları içeren Bybit, BitDAO, Web3 Collective ve Blockchain Infrastructure Alliance tarafından desteklenmektedir. Hackathon, geliştiricilere yenilikçi, kullanıcı dostu ve gerçek hayatta uygulanabilir projeler oluşturma yetkisi veren bir platform olmayı hedefliyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, “Web 3.0, içinde bulunmak için heyecan verici bir alan. Artık birkaç Web 2.0 devinin gücünü geri almak ve onu daha büyük internet topluluğuna geri döndürmek için bir fırsatımız var. Moledao’nun hackathon’unu desteklemekten ve geliştiricileri Web 3.0 geleceğini birlikte inşa etmeleri için cesaretlendirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

EthSign’ın (Web 3.0 projelerinden oluşan bir konsorsiyum olan Web3 Collective Initiator) kurucu ortağı Potter Li, “Düşük maliyetli merkezi olmayan bilgi işlem ve depolamayı mümkün kılan Blockchain yenilikleri, Web2 uygulamaları kadar sorunsuz kullanıcı deneyimine sahip Web3 uygulamalarına yol açıyor. EthSign bu vizyon üzerine inşa edilmiştir. Merkezi olmayan internetin geliştirilmesini ve benimsenmesini ilerletmek için önde gelen Web3 projeleriyle ortak olmak istiyoruz.”

“Amacımız, tüm blok zinciri endüstrisinin ilerlemesine yardımcı olmak için temel altyapı sorunlarını çözmek. Alchemy Pay ve BIA’nın vizyonu, Moledao’nun Hackathon’u ile oldukça uyumludur. Blockchain Infrastructure Alliance’ın (BIA) Kurucu Ortağı John Tan, dünyanın geri kalanına kolayca erişilebilen fayda ve fayda sağlayan blockchain ve kripto hizmetlerine inanıyoruz ve bu alanlarda daha fazla yenilik için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Yeni ve heyecan verici şeyler yavaş yavaş geleceği şekillendiriyor, bu da gerçekliğimizi Web 3.0 rüyasına yaklaştırıyor. Hackathon ve ücretsiz özel Web 3.0 ile ilgili atölyeler için şimdi buradan kaydolun.

Moledao hakkında

Moledao, tüm blok zinciri meraklılarının blok zincirindeki en son gelişmeleri öğrenmeleri, büyümeleri ve deneyimli blok zinciri öncüleri ve yenilikçilerinin yardımıyla daha yenilikçi fikirler oluşturmaya katkıda bulunmaları için bir sosyal platformdur. Herkese blockchain getirmeyi ve eğitim ve küresel hackathonlar aracılığıyla ekosistemi büyütmeyi hedefliyor.

Daha fazla bilgi için http://moledao.io adresini ziyaret edin veya takip edin @moledao_io Twitter’dan.

Temas

Medya, Ortaklıklar ve Genel Soruşturma:

merhaba@moledao.io

İlgili Bağlantılar