Salı, Ocak 25, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriMetaWars Güçlü, Şimdi Geleceğe Bakıyor – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

MetaWars Güçlü, Şimdi Geleceğe Bakıyor – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

BASIN BÜLTENİ. Yüksek teknolojili NFT’leri kullanan, uzay temalı, oyna-kazan blok zinciri oyunu MetaWars, başarılı bir jeton lansmanının ardından çok parlak bir geleceği dört gözle bekliyor.

Oyuncuların fütüristik, kıyamet sonrası 50. yüzyıl uzay savaşında pilot rolünü üstleneceği oyun, bir makine filosuna komuta etmek için ödüllendirici bir ekosistemde oyun içi para biriminin yanı sıra özel NFT’leri kullanacak. ve gezegenleri fethetmek.

Dinamik oyun mimarileri için en iyi belirteçleri geliştirmek için sahne arkasında çok sıkı çalışmanın yanı sıra pazarlama ortaklarının uzman stratejik uygulamalarının ardından, hem $WARS hem de $GAM belirteçleri artık projenin ilk kullanıcı tabanının elinde.

Umut Veren Bir Başlangıç

MetaWars ekibi, piyasadaki en iyi galaksiler arası GameFi ürünü olma yolculuğuna sorunsuz ve heyecan verici bir başlangıçtan sonra 82.000’den fazla topluluğa ve güçlü ortaklara teşekkürlerini iletti.

Etkileyici bir şekilde, ekip, lansman öncesi NFT müzayedesinin resmi web sitesinde sorunsuz bir şekilde devam etmesi ve oyun yayınlanmadan önce değerli oyun içi varlıkları ve malzemeleri satın almanın kolay bir yolunu sunması ile şimdiye kadar tüm son tarihlerine ulaştı.

İlk destekçiler, lansmandan sadece üç gün sonra kaygan bir stake havuzu ve Dapp’in yayına girdiğini görmekten memnun oldular, yani hem yatırımcılar hem de gelecekteki oyuncular, oyun içi para birimi olan $GAM kazanmak için $WARS tokenlerini veya daha fazlası için WARS-BUSD LP’yi şimdiden stake edebilecekler. beş kat daha fazla $GAM ödülü.

$WARS lansmanından öne çıkanlardan bazıları:

• Lansman öncesi NFT müzayedesi 1.000’e yakın teklif aldı ve 2.000 BNB topladı
  • $WARS satış öncesi jetonları, Polylauncher, Red Kite, GameFi gibi üç fırlatma rampasının tamamında sadece birkaç dakika içinde satıldı.
  • PancakeSwap’ta listeleme, fiyat yükseldikçe büyük bir potansiyel gösterdi ve bir süre sonra 0,50 ile 0,70 $ arasında kademeli olarak yerleşti.
  • İlk MetaWars oyun fragmanı ve demosu yayınlandı — burada izle.
  • $WARS ve $WARS-$BUSD LP’nin stake edilmesi, şu adresten erişilebilen dapp’de yayında. https://app.metawars.gg
  • Projenin Discord sunucusu aktif ve bir davetiye yarışması topluluğun sınırlı oyun içi varlık NFT’leri kazanabileceği devam ediyor

Gelecek Çok Daha Büyük Maceralar

MetaWars daha yeni başlıyor ve yıl sonuna ve 2022’nin ilk çeyreğine doğru proje yol haritasında sabırsızlıkla beklenecek çok şey var.

Ekip, NFT cephesinde daha fazla hazırlık çalışması yapıyor, bu da NFT’lerin stake edilmesinin yakında etkinleştirilebileceği anlamına geliyor. Kullanıcılar, gelecek metaverse savaşları için daha da büyük ödüller kazanmak için NFT’lerin yanı sıra $WARS veya $GAM jetonlarını stake edebilecekler.

Oyunun alay konusu olan bir başka yönü, oyunda bölge olarak edinilmesi ve savunulması gereken gezegenlerdir. Oyuncular yakında onları başka bir açık artırma yoluyla veya başka yollarla satın alabilecekler. Bilmek isteyenlerin bu konuda açıklamaları beklemesi gerekecek.

Son olarak, bir macera oyunu piyasaya sürülmeye yakın. Bu oyunda oyuncular, gelecek yıl tam MetaWars oyunu piyasaya çıktığında ekosistemin işlevselliği açısından neler olacağına dair bir fikir vererek jetonlarını ve NFT’lerini kullanabilecekler.

Macera oyunuyla ilgili ayrıntılar, bir dizi başka etkinlikle birlikte duyurulacak. Bunun topluluğa daha fazla heyecan getireceğinden ve yeni yatırımcıların dikkatini çekeceğinden emin olabilirsiniz. Gelişmelerden haberdar olmak için MetaWars radarını takip edin ve resmi kanallarını takip edin.

MetaSavaşlar Hakkında

MetaWars, kazan-kazan yeni nesil blockchain oyun deneyimidir. Evren boyunca keşfedin ve savaşın. Oyun içi NFT’ler tarafından desteklenen robotlar, gemiler ve gezegensel arazilerle savaşın, ticaret yapın ve kazanın. $WARS belirteci, kapmak için tüm bir evrenin çapası olacak.

İnternet sitesi | heyecan | Telgraf | Reddit | anlaşmazlık