Cuma, Ocak 21, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriMars4 ve Sketchar Martians888 Sanat Yarışması – Basın bülteni Bitcoin Haberleri

Mars4 ve Sketchar Martians888 Sanat Yarışması – Basın bülteni Bitcoin Haberleri

BASIN BÜLTENİ. CryptoPunks’ı duyduysanız ve her zaman kendiniz bir NFT oluşturmak istediyseniz – şimdi tam zamanı! 888 benzersiz Marslı yaratın!

Mars4 ve Sketchar işbirliği, özel Marslılar888 Sanat Yarışmasını duyurdu. Eşi benzeri olmayan bir Mars avatarı yaratmak için içinizdeki Leonardo da Vinci’yi açın.

En iyi 888 Marslı NFT avatarları, coğrafi olarak kesin bir 3D sanal Mars keşfedebileceğiniz, arazinize sahip olup özelleştirebileceğiniz ve hatta dünyanın ilk gelir getiren NFT’sinin ödüllerini toplayabileceğiniz Mars4 Metaverse – P2E oyun ekosisteminin heyecan verici bir bileşenini oluşturacak!

MARS4 Metaverse. Neden heyecanlanayım?

Mars4 – sanal bir Mars Metaverse’i keşfedebileceğiniz, MARS4 Jetonları ile arazi mülkünüzü satın alabileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz ve hatta dünyanın ilk gelir getiren NFT’sinin ödüllerini alabileceğiniz merkezli ekosistem! Mars4’ün çekici tokenomikleri, NFT Mars Land, Oyunlaştırma ve Token Yeniden Dağıtımından yararlanır.

Mars4 projesinin geliştirme ekibi, bir detaylı 3D harita NASA’nın Mars verilerinden sonra Mars’ın arazisi. Bunu Mars’ın 2001 Google Earth 3D haritasının eşdeğeri olarak düşünün. Kızıl Gezegenin toplam alanı, her biri benzersiz bir NFT ile temsil edilen 99.888 benzersiz arazi parçasına bölünmüştür.

Mars4, insanların güneş sistemimizdeki dördüncü gezegen olan Mars’ı içeren sanal Metaverse dünyasına sahip olmalarını ve bunlara erişmelerini sağlayan bir platformdur. Mars4 Metaverse, Decentraland, Star Atlas ve Axie Infinity’nin en iyilerini birleştiren oyunları kazanmak için birden fazla oyuna sahip olacak.

NFT projesi, dünyanın her yerinden insanlar için daha erişilebilir olmasını sağlayan kripto para birimi tarafından desteklenmektedir. Mars4’ün ikili tokenomikleri, Mars Land NFT’lerini ve MARS4 dolarını içerir. Metaverse’de ana para birimi olarak kullanılan ve 1/3’ü sınırlı NFT arazi arsalarını basmak için gönderilecek olan 4 milyar MARS4 Jetonunun ilk arzı vardır.

Sadece Mars Land’i elinde tutarak pasif gelir elde edin

Platform, Ethereum üzerinde çalışır ve kullanıcıların yüksek işlem işleme hızlarından yararlanmalarını sağlar. Kullanıcılar, Mars’ta bir parsele sahip olmanın yanı sıra, arsalarından da yararlanma imkanına sahip oluyorlar. Gelecekte, Mars NFT’leri staking ve likidite madenciliğine açık olacak ve böylece sahiplerine pasif gelir sağlayacak.

Mars4 platformu, koleksiyoncuların NFT’leri aracılığıyla pasif gelir elde etmelerini sağlayan ilk blok zinciri tabanlı projedir. Bir koleksiyoncu bir NFT arsasına sahip olduğunda, bunlar otomatik olarak Mars4 verim üretme sistemine dahil edilir. Bu sistem, platformda gerçekleştirilen her işlemin MARS4 tokenlerini NFT sahiplerine yeniden dağıtmasını sağlar.

Metaverse piyasaya sürülmeden önce, Mars toprak sahipleri için pasif geliri yeniden dağıtmak için dönemler tanıtıldı. Kıtlık modeli, oyun henüz piyasaya sürülmeden hiçbir işlem yapılmadığı için NFT sahiplerine mümkün olan en kısa sürede getiri sağlamak için tasarlanmıştır.

Her Epoch, 10.000 NFT’lik yeni bir parti satıldıktan sonra başlar. Arazi NFT’lerinden elde edilen gelirin %51’i, 1. Dönemden başlayarak önceki NFT sahiplerine yeniden dağıtılır. Halihazırda 50.000’den fazla NFT satıldığı için, Mars4, 24 Eylül 2021’de ilk döneme girdi. Halihazırda 17 milyondan fazla MARS4 jetonu bulunuyor. Epoch1 Yeniden Dağıtım.

Mars4 ve Sketchar İşbirliği: Marslılar888

Mars Land NFT’leri ve Play to Earn (P2E) oyun mekaniği tarafından desteklenen Mars temalı bir Metaverse olan Mars4.me duyuru 888 benzersiz Mars Avatarının yaratılmasına katkıda bulunmak için sanatçılar için bir kampanya (hayal edin KriptoPunklar NFT olarak basılacak ve Mars4 dünyasının temel bir parçasını oluşturacak. Bu, sanatçıların Web3, NTF’ler ve P2E oyunlarının heyecan verici dünyasında çığır açmaları ve kendileri için bir isim yapmaları için eşsiz bir şans.

Mars4, Sketchar ile işbirliği yapıyor. Marslılar888 koleksiyon canlanıyor! İçinizdeki Leonardo da Vinci’yi açın ve Sketchar uygulamasında 888 eşsiz Marslıdan birini yaratın. Tek yapmanız gereken Sketchar uygulamasını indirmek, Yaratıcı Merkez’deki Marslılar simgesine dokunmak, kendi tarzınızda bir Marslı için taslak şablonunu doldurmak ve bunu Marslılar888 koleksiyonunda paylaşmak. Marslı’nın ilk taslağını tutmanız gerekecek, ancak aksesuarlar veya ortamlar ekleyebilirsiniz. Sanat yarışması 8 Kasım’da başladı ve 30 Kasım’da sona erecek.

Sketchar, sanatsal becerileri geliştirmek, sanat yaratmak ve doğrudan uygulamadan satmak için bir dizi araç içeren bir mobil platformdur. Çizim için artırılmış gerçeklik, görüntüleri karikatürlere dönüştürmek için yapay zeka ve insanların sanatsal becerilerini geliştirmek için daha fazlasını sağlar. Şirket Snap, Boost VC ve IMI.VC tarafından desteklenmektedir. Sketchar, dijital ürünler için en prestijli ödül olan 2018 Artırılmış Gerçekliğin En İyi Kullanımı için Webby Awards ile onurlandırıldı. Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin Sketchar.io.

En iyi 888 Marslı, Sketchar topluluğu ve Mars4 yönetim ekibi ile Crypto Art ve NFT oyun dünyasından uzmanlardan oluşan özel bir jüri tarafından seçilecek. Marslınız seçilirse, 35.000 USD’lik bonus havuzundan pay alacaksınız. Bu sanat eserleri Sketchar pazaryerinde ve diğer NFT pazaryerlerinde tanıtılacak ve satılacaktır.

Çözüm

Mars4 NFT’leri, hem kıt hem de güzel bir şeye sahiplik kanıtının NFT faydalarının ve pasif gelir yaratmanın nadir bir birleşimidir.

Diğer NFT projelerinden farklı olarak, Mars4 NFT verim üreten protokollerinden gelir güvencesine sahiptir. Bu nedenle, içerik oluşturucular, bireyler ve işletmeler için yalnızca sanatsal ve keşif aracı değil, aynı zamanda mükemmel bir pasif gelir kaynağıdır.

Daha fazla gecikmeden heyecan verici Marslılar888 koleksiyonunun bir parçası olun! NFT avatarınızı hemen oluşturmaya başlayın ve Mars’taki diğer 887 arkadaşıyla kutlamasına izin verin.