Cuma, Ocak 21, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriMakaveli Albümü 25. Yıl Dönümü Dijital Koleksiyonu Şimdi Kullanılabilir – Basın Bülteni...

Makaveli Albümü 25. Yıl Dönümü Dijital Koleksiyonu Şimdi Kullanılabilir – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

BASIN BÜLTENİ. Hollywood, Kaliforniya “The Don Killuminati: The 7 Day Theory”nin ikonik albüm kapağının ünlü yaratıcısı Riskie Forever, gerçekten eşsiz bir NFT koleksiyonu için Zelus ile ortaklaşa dijital koleksiyon sahnesine çıkıyor. Beğenilen albümün 25. yıl dönümü olan 5 Kasım’dan itibaren Zelus, yedi gün boyunca her biri Death Row Records klasiğinin kapak resminden ilham alan yirmi beş NFT’lik bir seri yayınlayacak.

Koleksiyon, Riskie Forever’ın orijinal albüm kapağından ilham alan tüm yeni dijital sanat eserlerini içerecek. Zelus, her gün Riskie tarafından oluşturulan fiziksel öğelerle eşleştirilmiş farklı sınırlı sayıda video sanat eseri yayınlayacak. Kampanya, albüm kapağının 3D NFT’sinin yayınlanmasıyla yedinci gün sona erecek.

Zelus Kreatif Şefi Dale Alexander, “Stüdyomuz, yalnızca potansiyel olarak değerli olmakla kalmayıp aynı zamanda koleksiyoncular ve hayranlar için benzersiz bir anlam taşıyan NFT’ler yaratma fikri üzerine kuruldu” dedi. “İkonik bir sanatçıyı ve rap müziğinin tüm zamanların en iyilerinden birini tek bir koleksiyonda kutlamaktan daha anlamlı olamaz.”

Bu koleksiyonun tarihi doğasını yücelten Zelus, “ albüm kapağı için orijinal sanat eserini yeniden elde etti.1996 yılında Riskie tarafından hazırlanan ve Tupac ile zamansız ölümünden birkaç gün önce paylaşılan The Don Killuminati: The 7 Day Theory”. Bir Makaveli Forever Edition NFT sahibi, Hip Hop tarihinin bu eşsiz parçasını alacak. 1’e 1 açık artırmaların diğer kazananları, sanat eserinin vitray versiyonu, Riskie ve Tupac arasındaki orijinal geri bildirim notları ve yeni bir 25NS Riskie’den yıldönümü komisyonu parçası.

Riskie Forever, “Resmi Pac’e resmi olarak verdiğimi hatırlıyorum, o zaman bunun özel bir şey olduğunu biliyordum” dedi. “Şimdi gerçekten yeni ve benzersiz bir şey yaratırken bu mirası kutlayabilmek – bu, parçası olmaktan inanılmaz derecede gurur duyduğum bir şey.”

Hayranlar, Makaveli.io’ya giderek koleksiyonu keşfedebilir. Kullanıcılar, cüzdanlarını OpenSea ile bağlayacak ve ETH ve diğer desteklenen kripto para birimlerinde işlem yapma becerisine sahip olacak.

SONSUZ RİSK HAKKINDA

Grafiti sanatçısı olarak zaman geçirdikten sonra Riskie, Bayan Marta Farris: lisedeki resim öğretmeni, yeteneklerini bir alışveriş merkezi büfesine götürdü ve bir miktar başarı elde etti. Death Row CEO’su ve rap patronu Suge Knight, Riskie’yi Tupac Shakur ile tanıştırdı ve bu onun kariyerinin gidişatını değiştirdi. Riskie’nin Death Row için ilk projesi Tupac’ın “All Eyez On Me” albümünün ekiydi. İlk görevinin kalitesine dayanarak Riskie, Tupac’ın “Makaveli: The 7 Day Theory” albümünün kapağını tamamlamak üzere yeniden görevlendirildi. Tupac, zamansız ölümü nedeniyle yeni albümün sonucunu hiçbir zaman görme fırsatı bulamasa da, Riskie’nin albüm kapağı için yaptığı bitmiş ürününe bir tablo olarak tanık oldu. Death Row’un diğer üyeleri de Riskie’yi benimsemeye başladı. “Death Row’s Greatest Hits” ve “Death Row’s Christmas Albümü” dahil olmak üzere plak şirketi için birçok albüm kapağı, “Snoop Doggy Dog’s Tha Doggfather” albümündeki Snoop için albüm kapakları ve eklemeler, Daz Dillinger’in “Retaliation”, “Revenge ve Get Back” ve Nate Dogg’un “G-Funk Classics, Vol. 1 &; 2”.

ZEALOUS HAKKINDA

Zelus, tek bir şirkette gerekli tüm uzmanlığı sunan, NFT’lerin oluşturulması ve yayınlanması için tek durak noktasıdır. IP’den yaratıcılığa, pazarlamaya, teknikten yatırıma kadar şirket, bir fikrin başlangıç ​​aşamasından tam üretim ve uygulamaya kadar eksiksiz hizmet paketi sunar.

Yaratıcı uzmanlar, miraslarını anlamlı bir dijital koleksiyona dönüştürmenin en iyi yolunu belirlemek için fikri mülkiyet sahipleriyle birlikte çalışır. Ekip, NFT ihraççılarına gerekli danışmanlığı sağlayan kapsamlı fikri mülkiyet uzmanlığına sahiptir. Teknik ekip, NFT’leri manuel olarak basar ve aksi takdirde elde edilemeyecek dinamik işlevsellik sağlar. Zelus pazarlama ve yaratıcı ekipler, piyasaya sürülen NFT’nin yalnızca sanatsal değil aynı zamanda ticari açıdan da çekici olmasını sağlamak için IP sahibiyle yakın bir şekilde çalışır.

Zeal Medya İletişim:

Jonah Keel