Perşembe, Ocak 27, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriLBank Exchange, LMCSWAP'ı 15 Kasım 2021'de Listeleyecek – Basın Bülteni Bitcoin Ne...

LBank Exchange, LMCSWAP’ı 15 Kasım 2021’de Listeleyecek – Basın Bülteni Bitcoin Ne…

BASIN BÜLTENİ. INTERNET CITY, DUBAİ, 15 Kasım 2021 – Küresel bir dijital varlık ticaret platformu olan LBank Exchange, 15 Kasım 2021’de LMCSWAP’ı (Limocoin Swap) listeleyecek. LBank Exchange’in tüm kullanıcıları için LMCSWAP/USDT ticaret çifti resmi olarak 15 Kasım 2021 saat 21:00’de (UTC+8) işlem için hazırdır.

Sürekli gelişen Afrika kıtasında, blok zincir teknolojisi ve kripto, ekonomik ortamını çarpıcı biçimde değiştiriyor. Limocoin Swap (LMCSWAP), kripto varlıkları ilkesiyle piyasa çözümlerinin evrimine izin vermek için oluşturulmuş bir jetondur. LMCSWAP jetonu, küresel erişimini daha da genişletmek ve vizyonuna ulaşmasına yardımcı olmak için 15 Kasım 2021 saat 21:00’de (UTC+8) LBank Exchange’de listelenecek.

Limocoin Swap Tanıtımı

Limocoin Swap, ana şirket SIMTREX COMMERCIAL BROKERS LLC, GIT SA’nın yan kuruluşlarından biri tarafından dört yılda inşa edilen güçlü bir topluluğa dayanmaktadır. yıllık %2 ila %37 faiz kârlılığı. Dubai’de bir kripto para işletme lisansı ile şirket, Afrika kıtasındaki en umut verici finansal çözümlerden birini sunmayı planlıyor.

Dünya çapında 200.000’den fazla kişiden oluşan bir topluluğa dayanarak, onu bir sonraki seviyeye taşımanın ve özel jetonu halka açık bir kripto para birimine dönüştürmenin tam zamanıydı. Müşteri başına ortalama 1.800 L’lik paketlerdeki üyeleriyle şirket, fonlara 3.650.000.000 L’nin üzerinde brüt yatırım gösteriyor. Ölçeklenebilir şirketlerin minimum piyasa kapitalizasyonu X10 ilkesine göre, belirteç, minimum 3.650.000.000 USD’lik bir sermaye ile güçlü borsa arasında geçiş yapar. Böylece, Liyeplimal konseptini denemek isteyen herkes için erişilebilir kılmak için, token, 2 milyar Erc20 ve 1.650 olmak üzere iki blok zincirinde oluşturulan 3.65 milyar LMCSWAP için 1 ABD doları başlangıç ​​değeri ile halka açık satışlara devam ediyor. Bep20’de milyar.

Liyeplimal paketlerinin karlılığı değişmez, seçilen pakete ve iş modeline bağlı olarak hala %2 ila %37 oranında stake ödülü verilir. Ancak, değişen piyasa oranlarındaki dalgalanmalara karşı staker’ın yatırımlarını garanti altına almak için artık Limocoin Swap üretiminde karlılık değerlendirilecek. Bu paketler, yılda %2 ila 37 net getiri oranıyla zaman içinde uzun vadeli varlık kıtlığı yaratmak için stratejik olarak tasarlanmıştır; paketi herhangi bir zamanda kesintiye uğratma ve orantılı olarak oluşturulan sermaye ve faizin Limocoin’de iade edilme olasılığı ile.

LMCSWAP Tokenomikleri

Toplam LMCSWAP arzı 3.65 milyar (yani 3.650.000.000), %65’i geliştirme, %15’i ekip, %10’u pazarlama, %5’i hayır işleri ve geri kalan %5’i için sağlanmıştır. ortaklık için. 200.000’den fazla sahibi olan topluluğuyla, belirteç, Afrika’nın tamamında tercih edilen bir ödeme aracı olarak kabul eden 1.500’den fazla tüccar ve kuruma zaten izin veriyor.

LMCSWAP jetonu 15 Kasım 2021 saat 21:00’de (UTC+8) LBank Exchange’de listelenecek, Limocoin Swap yatırımıyla ilgilenen yatırımcılar o zamana kadar LBank Exchange’de LMCSWAP jetonunu kolayca alıp satabilirler. LMCSWAP’ın LBank Exchange’de listelenmesi, şüphesiz onun işini daha da genişletmesine ve piyasada daha fazla dikkat çekmesine yardımcı olacaktır.

LMCSWAP Simgesi hakkında daha fazla bilgi edinin:

Resmi Web Sitesi: https://www.liyeplimal.net

LBank Borsasında Listeleme Duyurusu:

LBank Borsası Hakkında

2015 yılında kurulan LBank Exchange, çeşitli kripto varlıkları için yenilikçi bir küresel ticaret platformudur. LBank Exchange, kullanıcılarına güvenli kripto ticareti, özel finansal türevler ve profesyonel varlık yönetimi hizmetleri sunar. Dünya çapında 210’dan fazla ülkede 6,4 milyondan fazla kullanıcısı olan en popüler ve güvenilir kripto ticaret platformlarından biri haline geldi.

LBank’ı sosyal medyada ziyaret edin:

lFacebook

ben heyecan