Salı, Ocak 25, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriElement․Black, DJ Snake ile Stratejik Ortaklık Kuruyor – Basın açıklaması Bitcoin ...

Element․Black, DJ Snake ile Stratejik Ortaklık Kuruyor – Basın açıklaması Bitcoin …

BASIN BÜLTENİ. Sosyal-fi, son zamanlarda blockchain endüstrisinin trendi olmuştur. Birlikte yaratma fikriyle yakından bağlantılı olan konsept, halk için çeşitlendirilmiş bir interaktif platformu teşvik etmek için “sosyal” ve “DeFi” terimlerini birleştiriyor. Yeni bir sosyal-fi platformu olan Element.Black, ünlü ünlüler ve hayranlar arasındaki uçurumu kapatarak konsepti yeni bir seviyeye dönüştürüyor. Buna ünlülerin ve hayranların sosyal etkileşimi dahil ederek ve birlikte sanat yaparak sosyal engelleri aşmalarına olanak tanıyan Pixel Infinity oyunu da dahildir.

Kısa süre önce Element.Black, elektronik müzik devriminin ön saflarında yer alan Fransız yapımcı DJ Snake ile yeni bir işbirliğini duyurdu. DJ Snake, eğlence endüstrisindeki en büyük isimlerden bazılarıyla işbirliği yaparak müzik endüstrisinin en üst kademesine doğru yol aldı.

DJ Snake kimdir?

İlk etkileri arasında Cypress Hill ve KRS-One bulunan DJ Snake, çocukken grafiti sanatının büyük bir hayranıydı. Kamusal duvarları grafitilerle tahrif ettiği için onu kovalayan Paris jandarmaları tarafından tutuklanmaktan neredeyse her zaman kurtuldu. Yakalanmaktan kaçınma yeteneği ona ‘Yılan’ lakabını kazandırdı. Hayatında daha sonra DJ’lik yapmaya başladığında, ‘DJ Snake’ olarak vaftiz edildi ve takma adı kaldı.

Bir genç olarak, kariyerine Paris diskoteklerinde ve gece kulüplerinde sahne alan bir DJ olarak başladı. Birkaç yıl sonra Lady Gaga, Diplo ve Lil John ile listelerde en üst sıralarda yer alan birçok parçayı üretmek ve yayınlamak için işbirliği yaptığında dünya çapında tanınırlık kazandı. DJ Snake, Lady Gaga ile ilk kez Grammy adayı ‘Born This Way’ albümünde işbirliği yaptı. Kariyerinin ilerleyen saatlerinde rapçi ve prodüktör Lil Jon ile ‘En İyi Müzik Videosu’ dalında Grammy ödülü kazanan ‘Turn Down for What’ adlı müzik videosunda işbirliği yaptı.

DJ Snake’in ‘Trap’, ‘House’ ve ‘Elektronik Dans Müziği’ müzik türlerine öncülük etme yönündeki ciddi çabaları, Grammy, Billboard ve MTV Video Müzik Ödülleri’ne aday gösterildi.

Element.Black, DJ Snake ile Ortaklar

DJ Snake, Element.Black’e kendi ürettiği işlerden bazılarını sağlayacak ve sanat, Element.Black’in platformunda NFT’ler olarak basılacak.

Zanaatının NFT versiyonları, daha geniş topluluk üzerinde önemli bir olumlu etkiye sahip olacak. DJ Snake, Element.Black’in oyun platformu “Pixel Infinity”ye de katılacak.

Pixel Infinity hakkında daha fazlası

Element.Black’in oyun platformu Pixel Infinity, Social-Fi’nin en iyi örneğidir.

Pixel Infinity, Element.Black’in birlikte yarattığı ilk oyunudur. Oyuncular, 400×400 piksellik bir tuval üzerinde pikselleri renklendirerek sanat eserleri yaratırlar. Pixel Infinity’deki her piksel, görüntüdeki NFT resmi içe aktarılarak da oluşturulabilen farklı bir renge karşılık gelir. Görüntülerin temel birimi pikselli kutudur. Platform, hayranlara en sevdikleri ünlülerle birlikte yaratma fırsatı sunuyor. Uygun maliyeti nedeniyle öğrenciler arasında popülerlik kazanmıştır.

Örneğin DJ Snake, Element.Black’in kadrosuna kısa süre önce katıldı. Bir hayran, bir NFT resminin oluşturulmasına katılabilir. NFT çizimi satıldığında, DJ Snake ve fan getirileri bölebilir. NFT’lere ek olarak, dünya çapındaki ünlüler hayranlarına sınırlı sayıda airdrop gönderebilir.

Element.Black topluluğu, DJ Snake’i yeni bir ortak olarak duyurmaktan heyecan duyuyor. DJ Snake’in Element.Black ile yaptığı son işbirliğini izlemek için sosyal medya kanallarında bizi izlemeye devam edin ve Pixel Infinity’de ona katılın.

Element.Black Hakkında

Element Black, oyun platformunu/oyun merkezini büyütmeye ve oyun geliştirmenin yanı sıra NFT pazaryeri geliştirmeye odaklanan bir NFT oyun geliştirme ve altyapı şirketidir.

Element Black, oyunlar, filmler, müzik, sanat ve ses gibi çeşitli eğlence hizmetleri sunar. Ayrıca ekosistem, Element Marketplace, Dijital Cüzdan ve Merkezi Olmayan uygulaması, Oyun Merkezi, Kamu Zinciri ve Stake & Protokolü ile tanınır.

Web sitesi: http://www.element.black/

Facebook: https://m.facebook.com/profile.php?id=100070875120357&refsrc=deprecated&_rd

Twitter: https://twitter.com/ELTblack

YouTube Kanalı: https://m.youtube.com/channel/UCxhYiYczJcBhwsTL9pWtA-A

Bitcoin.com Medya

Bitcoin.com, kripto ile ilgili her şey için önde gelen kaynaktır. Basın bültenleri, sponsorlu gönderiler, podcast’ler ve diğer seçenekler hakkında konuşmak için ads@bitcoin.com ile iletişime geçin.