Pazar, Ocak 23, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriChimeras, Oyun İçi Varlıklar için NFT Satışlarını Duyurdu – Basın Bülteni Bitcoin...

Chimeras, Oyun İçi Varlıklar için NFT Satışlarını Duyurdu – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

BASIN BÜLTENİ. Chimeras, INO platformlarında ve pazarında satışa sunulan yepyeni bir NFT tabanlı karakter koleksiyonunu duyuruyor.

23 Kasım 2021, Kiev, Ukrayna – Play-to-Earn oyun metaverse Chimeras, oyun içi karakterlere dayalı yepyeni bir NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor. Chimeras’ın oyun dünyasında iki tür karakter vardır – Chimeras ve Chosen olanlar. Yeni NFT’ler, 268 varyasyon ve farklı yıldızlık seviyelerine sahip 20 The Chosen karakterini içeriyor ve sonuçta oyunda kullanılacak ve yükseltilebilecek toplam 5360 yeni NFT karakteri ortaya çıkıyor. Seçilmişler, Oyuncunun savaşlarda kullanabileceği benzersiz yaratıklardır. Bir Oyuncu, Sihirli Taş ile bir ritüel gerçekleştirerek bir Seçilmiş elde edebilir. Seçilmişlerin görünüşlerinde ve becerilerinde bir sınır yoktur: İnsanlara, iblislere, ejderhalara benziyorlar. Her Seçilen NFT’ye dönüştürülebilir ve bir Oyuncunun da onunla kazanabilmesi için satılabilir.

Bir Oyuncu, Seçilmişlerin seviyesini deneyime ve savaşlarda kazanılan benzersiz kaynaklara göre yükseltebilir. Ayrıca, karaktere daha fazla sağlık veya başka beceriler kazandırabilecek Seçilmişlerin rünleri ve dereceleri de vardır.

Seçilmişlerin derecesi ve seviyesi önemsizdir – bir Seçilmiş, belirli sayıda yıldızla belirli sayıda diğer Seçilmişi “yemelidir”. Oyunun tadını çıkarmak ve kazanmak isteyenler için maceralı bir yolculuktur.

NFT satışının ilk aşaması şimdiden başladı. Koleksiyon ayrıca 23 Kasım Salı günü saat 12:00 UTC’de NFT pazaryerleri Babylons.io’da ve 24 Kasım Çarşamba günü saat 12:00 UTC’de tofuNFT’de satışa sunulacak. Ayrıca, BullPerks ve diğer bazı platformlar ve pazaryerlerindeki INO duyuruları için bizi takip etmeye devam edin.

Daha ayrıntılı bilgi için Chimeras’ın web sitesine ve sosyal medyaya göz atın.

Chimeras, Kazanmak İçin Oyna Alanını Geliştiriyor

Lansman, geçen ay Play-to-Earn projesinin 2 milyon doların biraz üzerinde bir artış gösteren başarılı bir özel finansman turunu takip ediyor. Polygon, Master Ventures, AU 21, Poolz, BullPerks, X21, OIG Invest, Panda Capital, Shima Capital, LVT Capital, Otis Capital ve Lotus Capital dahil olmak üzere birçok tanınmış blockchain girişim şirketi özel tura katıldı. Fonlar, önde gelen Play-to-Earn platformunun geliştirilmesini ilerletmek için kullanılıyor. Chimeras ayrıca Ekim 2021’in sonlarına doğru 3 platformda başarılı bir IDO başlattı.

Belirteç, oyun içi ekonominin bel kemiğini oluşturur ve kullanıcıların arazi ve NFT tabanlı öğeler gibi oyun içi varlıkları değiştirmesine olanak tanır. Kullanıcılar ayrıca CHIM’i NFT öğeleri satın almak, yaratıklar yapmak, arazi parsellerini satın almak ve NFT öğelerini yükseltmek için harcayabilirler. Bu özellikler bir araya geldiğinde, Chimeras’ı merkezi olmayan Oyna-Kazan alanının ön saflarına yerleştirir.

Kimeralar Hakkında

Chimeras projesi, oyuncuların oyun içinde ürettikleri içerik ve gerçekleştirdikleri eylemler ve başarılar üzerinden kazanmalarına izin veren Oynaması Ücretsiz yaklaşımını benimseyen bir Oyna-Kazan metaverse’dir. Chimeras’ın ana konsepti, sevimli yaratıklarla dolu bir fantezi dünyası olan Chimeras’ın etrafında dönen entegre DeFi çiftçiliği ve NFT tokenizasyonu ile heyecan verici bir mobil oyundur.

Chimeras, oyuncuları irfanıyla içine çeken iyi geliştirilmiş bir arka plan içeriyor. Chimeras’ın geniş fantezi dünyası çiftçiler, simyacılar, tüccarlar, katiller, toprak sahipleri ve sosyallerle doludur. Metaverinin adaları ve takımadaları, uçsuz bucaksız bir dünya okyanusunun ortasında uzanır, bazı adaların sahipleri vardır, gezginler ve tüccarlar ise maceralar ve karlı fırsatlar aramak için evrenin uçsuz bucaksız yerlerinde gezinirler. Savaşçılar arenalarda değerli rakiplerle savaşmaya hevesli olduklarından, bilim adamları laboratuvarlarında en şaşırtıcı yaratıkları yetiştirmek için yarıştıkları için oyun aynı zamanda savaş öğelerini de içeriyor.

Chimeras’ın arkasındaki ekip, sektörde muazzam bir deneyime sahiptir. Bu, BlockchainDev, GameDev ve Marketing’deki profesyonelleri içerir ve tümü bir eğlence kripto oyunu oluşturmaya odaklanmıştır. 30’dan fazla uzman, başarılı oyun çözümleri geliştirmek ve tüm oyun boyunca eğlencenin özüne odaklanmak için en son uygulamaları uygular.

Chimeras ve yeni NFT’lerinin lansmanı hakkında daha fazla bilgi için ana web sitelerini ziyaret edin. Burada.

Chimeras’ı takip et heyecan

Telegram’da Chimeras topluluğuna katılın