Cuma, Ocak 21, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriCardano için Küratörlü Tasarımcı NFT Pazar Yeri ve Serisi – Basın açıklaması...

Cardano için Küratörlü Tasarımcı NFT Pazar Yeri ve Serisi – Basın açıklaması Bitcoi…

BASIN BÜLTENİ. Sidney, Avustralya – Cardingo, aylardır gizlice üzerinde çalışılan bir NFT serisi ve Cardano NFT pazarıdır. Dünya Cardano akıllı sözleşmelerini beklerken Cardingo ekibi, dünya çapındaki Cardano hayranlarının zevklerini tatmin etmek için bir dizi NFT ve benzersiz bir pazar yeri üzerinde yoğun bir şekilde çalışmaya başladı.

CNFT’ler akıllı sözleşmelerden çok önce satış yapmaya başladı. cnft.io ve easycnft.io gibi platformlar aylardır CNFT’ler sunuyor. O kadar başarılı oldular ki, platformlar ezici ve sürekli bir akışla dolu. Cardingo, NFT’leri yalnızca seçilen sanatçılar tarafından basılan küratörlüğünde bir pazar sağlayarak öne çıkmayı hedefliyor. Bu benzersiz ve özel bir dokunuş getiriyor ve Cardingo her zaman platforma katılmak için ek yüksek kaliteli sanat ve yüksek profilli sanatçılar arıyor olacak. Gelir potansiyellerini genişletmek ve kültürlerini ve tarihlerini dünyayla paylaşmaya yardımcı olmak için Aborijin sanatı ve sanatçılarını aramak için ekstra çaba gösteriliyor.

BİR CARDANO MASKOT – OUTBACK TARZI

Sağlam bir CNFT Marketplace’e ek olarak, Cardingo, Cardano Fud’u alt etmeye adanmış sadık bir savunucu olmayı hedefliyor. Bu eğlenceli, ancak ciddi yan konser, Cardano hayranlarına, Cardano’nun yeni dönemi başlarken kök salacak ve tezahürat yapacak yeni bir maskot sunacak.

CARDINGO NFT KOLEKSİYONU

Cardingo NFT Platformu, dikkatle geliştirilmiş bir dizi NFT ile piyasaya sürülecek:

• HokeyZincirleri Cardano’dan ilham alan çok çeşitli karakterlerde bilgisayar tarafından oluşturulan anahtarlıklar sunan ilk koleksiyondur.
  • HokeySmokeys sevgili kahraman Charles Hoskinson’ı kelimenin tam anlamıyla duman üfleyen hareketli bir pikselde tasvir eden, sanatçı tarafından oluşturulan piksel animasyonları sunar.
  • HokeyArkadaşları Charles Hoskinson’ı piksel biçiminde, çeşitli kostümler giyerek veya farklı karakterleri betimleyen başka bir sanatçı tarafından oluşturulan NFT’dir.
  • HokeyMation Charles Hoskinson’ı noob, pro ve daha fazlası gibi farklı Hoskey seviyelerini gösteren piksel animasyonlarında betimleyen başka bir sanatçı tarafından oluşturulan NFT’dir.
  • HokeyPunklar Charles Hoskinson’ı piksel biçiminde, çeşitli kostümler giyerek veya farklı karakterleri betimleyen bilgisayarla oluşturulmuş NFT’lerdir.
  • Ayrıca bir Özel Hokey Sürümü İllüstrasyon ve animasyon içeren nadir Charles Hoskinson koleksiyonu, bu nadir NFT ile ilgili ayrıntılar daha sonra yayınlanacak.

AVUSTRALYA DINGO

Cardingo, Dingo için farkındalık ve sevgi yaymayı amaçlıyor. Cardingo ile ortak oldu Dingo Vakfı Dingo’yu tanıtmaya ve bilinçlendirmeye yardımcı olacak ve ayrıca Dingo Vakfı hayır kurumuna bağışta bulunacaktır.

Vakfın başkanı Lyn Watson, “Kilitlenme ve ziyaretçi eksikliği nedeniyle finansman bulmakta gerçekten zorlandık” dedi, ancak Cardingo ile ortak olmaktan heyecan duyuyor ve eklenen küresel ilgi ve bağışların, hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacağını düşünüyor. “türler için federal koruma” hedefi.

Dingolar yerlidir ve Avustralya Ekosisteminin değerli bir parçasıdır ve bir apeks avcısı olarak çevreyi dengede tutmak için hayati önem taşırlar. Yıllar boyunca avlandılar, kapana kısıldılar, zehirlendiler ve genellikle haşere olarak düşünüldüler. Lyn, koruma önlemlerinin yakında alınmaması durumunda türlerin sonunda yok olacağından korkuyor. Dingo Koruma Alanı’ndaki dingo popülasyonu, bir tür “sigorta popülasyonu, ki bu büyük bir sorumluluktur”.

Son zamanlarda, en ünlü Dingoları Wandi, Dingo Sanctuary’de bir sürü yavrunun babası oldu. Wandi’nin hikayesi, dünya, bir kartalın pençelerinden bir banliyö arka bahçesine inen bir Dingo yavrusu hikayesini öğrendiğinde viral oldu. Wandi’nin yakında ülke çapında Avustralya okullarına dahil edilebilecek kendi kitabı bile var. Lyn, Wandi’nin gelecek neslin Avustralya’nın en değerli yırtıcı hayvanını yok olmaya zorlamak yerine sevmeyi ve takdir etmeyi öğrenmesine yardımcı olacağını umuyor.

Lyn, Cardingo ile ortaklık kurarak Dingo’nun itibarını değiştirme ve gelecek nesiller için koruma arayışına devam etmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Gelecekte, ziyaretçilerin zevk alması ve takdir etmesi için Dingo ve yerli sanatına yer verecek bir ziyaretçi merkezi ve sanat galerisi inşa etmeyi umuyor.

AVUSTRALYA Aborjin Sanatı

Cardingo ayrıca Avustralya Aborjin sanatını da içerecek. Aborijin felsefesinin ilk kanıtı, 20.000 yıldan daha eskiye dayanan ve hala görülebilen kaya sanatında belirgindir.

Avustralya Aborijin Halkı için yazılı bir dil yoktur, bu nedenle önemli kültürel hikayelerini nesiller boyunca aktarmak için sanat eserleri aracılığıyla semboller veya simgelerle tasvir edilir.

Cardingo, yerli sanatçıların bilgi aktarmaları ve kültürlerini korumaları için yollar sağlamayı amaçlıyor. Yerli sanat hikaye anlatımına odaklanır ve Aborijin halkının toprakları, olayları ve inançları hakkındaki bilgileri iletmek için kullanılır.

GELECEK KARTINGO

İlk Cardingo serisi NFT düşüşü, Kasım 2021’in ilk haftası civarında gerçekleşecek. Cardingo, bundan kısa bir süre sonra, Cardingo token sahipleri için gelecekteki stake seçenekleri ve ek ödüller sunacak olan, piyasaya yönelik hizmet tokeninin halka açık lansmanını gerçekleştirecek.