Pazar, Ocak 23, 2022
Ana SayfaKripto Para HaberleriBir Süper Kahraman NFT Koleksiyonu – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

Bir Süper Kahraman NFT Koleksiyonu – Basın Bülteni Bitcoin Haberleri

Basın bülteni: Hayatın ötesindeclub ve Orange Comet, efsanevi Marvel çizgi roman kurucusu Stan Lee’ye adanmış özel bir NFT koleksiyonu başlatmak için güçlerini birleştirdi.

22 Aralık 2021, Singapur — Chakra The Invincible, 99. Doğum Günü’nde (28 Aralık) chakra.beyondlife.club’da piyasaya sürülecek olan efsane Stan Lee’ye övgü niteliğindeki benzersiz bir NFT koleksiyonudur. Koleksiyon, Stan Lee’nin bir sanatçı olarak öne çıkmasına ve arkasındaki hikayeyi anlatan, Chakra The Invincible’ı yaratan özel bir kategori içeriyor.

Beyondlife.club ve Guardianlinkio, Stan Lee’nin yaratıcı alandaki varlığını simgeleyen türünün tek örneği bir süper kahraman NFT koleksiyonunun küratörlüğünü yapmak için Orange Comet ve Graphics India ile ilişki kurdu.

Çakra Yenilmez NFT Koleksiyonu

Stan Lee’nin Chakra The Invincible, Sharad Devaraj ile birlikte yaratılan, çizgi roman efsanesi tarafından görselleştirilen ilk uluslararası süper kahramandı. Chakra The Invincible NFT koleksiyonu, karakterin süper güçlerini ve kökenlerini vurgulayan kategoriler içerir. Süper kahraman NFT koleksiyonu şunları içerir:

• Chakra Artpunks Yağma Kutusu (6865 NFT)
  • Çakra Artpunkları (15 NFT)
  • Hareketli Yaşayan Çizgi Roman Kapağı (2 NFT)
  • Çizgi roman fotoğrafları (1250 NFT) kapsar
  • Yedi Çakranın Gücü (7 NFT)
  • Hareketli NFT Videoları (1250 NFT)
  • 1 tek Stan Lee Doğum Günü Özel NFT

Stan Lee 99 Yaşına Giriyor

2012 yılında piyasaya sürülen Chakra The Invincible (Raju Rai), Stan Lee, Sharad Devarajan ve Gotham Chopra tarafından yaratılmış bir Hintli süper kahraman karakteridir. Stan Lee’nin 28 Aralık’taki 99. doğum gününü onurlandıran bu NFT koleksiyonu lansmanı, her Stan Lee hayranına, ilk uluslararası süper kahramanlarından birinin etrafında sınırlı bir NFT koleksiyonunun mülkiyetini paylaşarak çığır açan mirasını kutlamaya açık bir davettir.

Stan Lee ayrıca 2013 yılında Chakra’nın hikayesinden bir animasyon filmi hayal etti. Vefatından sonra ekibinin sürekli desteği sayesinde, bu NFT koleksiyonu, büyük Stan Lee’nin sanatından ilham alan ve herkesin satın alabileceği benzersiz NFT parçalarının neredeyse sınırsız yaratılması için açık bir yol oluşturuyor.

Hayatın ötesindekulüp & GuardianLinkBence

Hayatın ötesindeClub ve GuardianLink, Stan Lee’nin en etkileyici süper kahraman kreasyonlarından bazılarını Chakra The Invincible NFT koleksiyonuyla hayata geçirmek için güçlerini birleştirdi.

#AmitabhNFT ile tarih yazdıktan sonra, Beyondlifeclub, NFT’leri Hindistan’da ve tüm dünyada ana akım haline getirme konusundaki önemini göstermeye hazır.

Stan Lee’nin Çakrası ile Yenilmez NFT koleksiyonu GuardianLinkio, bireysel bir fırlatma rampası olarak yaklaşan süper kahraman NFT koleksiyonu için bir alan ve herkesin artan NFT trendine yatırım yapması için bir platform geliştirecek ve sağlayacaktır.

takım Hayatın ötesindekulüp belirtti:

“Hayatın ötesindeClub, diğer Hintli ve uluslararası ünlüleri, yaratıcıları ve markaları bir araya getirme ve küresel bir izleyici kitlesine sunulan kendi NFT’lerini düzenleme hayalleri kuruyor. Stan Lee’nin birlikte yarattığı Chakra The Invincible NFT koleksiyonunu duyurarak, bunun muazzam bir başarının başlangıcı olmasını ve NFT’leri sınırların ötesinde küratörlüğünde çoklu olasılıkların olmasını sağlıyoruz”

Turuncu Kuyruklu Yıldız ve Beyondlifekulüp, Guardianlink tarafından desteklenmektedirio’nun Stan Lee tarafından ortaklaşa oluşturulan Chakra The Invincible NFT koleksiyonunu 28 Aralık’ta saat 9:00’da IST’de piyasaya sürmesi bekleniyor. Eşsiz NFT koleksiyonu, herkesin Marvel Legend Stan Lee’nin eserlerini takdir etmesi ve büyüyen NFT endüstrisinin bir parçası olması için bir fırsat sunuyor.

Hayatın ötesindesosyal kulüp

telgraf | heyecan | anlaşmazlık | Facebook

Medya İletişim Bilgileri

Kişi Adı: Ramkumar Subramaniam

İletişim E-posta: info@guardianlink.io

Guardianlink bu içeriğin kaynağıdır. Bu Basın Bülteni yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Bilgiler yatırım tavsiyesi veya yatırım teklifi oluşturmaz.

Bitcoin.com Medya

Bitcoin.com, kripto ile ilgili her şey için önde gelen kaynaktır. Basın bültenleri, sponsorlu gönderiler, podcast’ler ve diğer seçenekler hakkında konuşmak için ads@bitcoin.com ile iletişime geçin.