Çarşamba, Ocak 26, 2022
Ana SayfaKripto Para Haberleri2021'de 79 Kripto Borsası Ölü - 2020'den Daha Fazla - Basın açıklaması...

2021’de 79 Kripto Borsası Ölü – 2020’den Daha Fazla – Basın açıklaması Bitcoi…

BASIN BÜLTENİ. Kasım 2021, önde gelen Crypto hizmet karşılaştırma sitesi – Cryptowisser, yıllık Crypto borsa mezarlığını duyurdu. Liste, “ölü” kripto para borsaları için mevcut tek kapsamlı veritabanı görevi görüyor. Geçen yıl boyunca birçok borsa düzenleyici düzenlemelerin, bilgisayar korsanlığının ve oldukça rekabetçi büyüyen bir pazarın kurbanı oldu. Ayrıntılı rapordaki altı borsa, gerçek borsanın bir aldatmaca olması nedeniyle kapatıldı.

Yaklaşık 80 borsa ortalığı karıştırdığı için kripto borsaları için zor bir yıl daha oldu, ancak neden daha fazla borsa gelişen kripto piyasasına ve ana akım ekonomide kabul görmeye devam etmesine rağmen ölüyor?

Düzenleyici Ölüm Öpücüğü

Pazar büyüdükçe ve kripto daha geniş çapta kabul gördükçe, uluslar ve hükümetler kripto para birimini kabul etmenin yollarını bulmak için diz çökmek zorunda kalıyor ve bununla birlikte düzenlemeler geliyor. Söz konusu hükümet ister daha katı düzenlemeler uygulasın ister kriptoyu tamamen yasaklasın, bu ülkelerdeki piyasalarla yapılan alışverişleri etkileyebilecek birkaç potansiyel faktör var. Örneğin, Çin’deki son kripto yasağı ile Bit-Z gibi büyük borsalar yol kenarına düştü.

Hacking Ölüm Cezası

Listedeki en küçük ölüme katkıda bulunanlardan biri olmasına rağmen, bilgisayar korsanlığı göz ardı edilmemelidir. Geçen yıl bildirilen 3 ölümcül saldırı olduğu bildirildi. Atomars borsası, güvenlikleriyle tanınan Seyşeller’den gelecek vaat eden bir borsa, içeriden bir işin kurbanı oldu ve bir bilgisayar korsanlığına neden oldu ve o zamandan beri geri dönemedi.

Güç Santrali Azrail

Artan sayıda kripto kullanıcısı olmasına rağmen, daha küçük borsalar Binance ve KuCoin gibi devlerle rekabet etmekte zorlanıyor. Bu kripto hane isimleri, yeni kullanıcıların pazar payının çoğunu ve ticaret hacmini yutmaya devam ederek daha küçük borsaların rekabet etmesini zorlaştırıyor. Sadece bu Giant’ın yerli paralarına bakıldığında, muazzam bir büyüme yaşadıkları ve pazar payı aldıkları açıktır. Binance’in yerel tokeni (BNB) bir yıl önce 27 USD değerindeydi ve şu anda 628 USD değerinde. KuCoin, yerel jetonlarıyla daha da büyük bir büyüme gösterdi; KuCoin jetonu bir yıl önce sadece 85 sent değerindeydi ve şimdi 21 USD’nin üzerinde değere sahip.

Defi Ölüm Deneyimi

Merkezi olmayan borsalar, bir süredir merkezi borsaları zorluyor Genellikle daha düşük ücretlere, daha az KYC gereksinimlerine ve daha yüksek güvenliğe sahipler ve bu, Uniswap gibi büyük DeFi borsalarına bakıldığında, birçok tüccar için cazip bir seçim olmasını sağlıyor. – Sadece bir yıl önce token piyasa değeri neredeyse 900 milyon USD idi ve bugün şaşırtıcı bir şekilde 15 milyar USD seviyesinde bulunuyor.

Son sözler

Borsa ölümleri yıldan yıla artıyor, ancak dünya çapında daha fazla düzenleyici yaptırım ve kripto farkındalığı ile, düzenlemelerin piyasadaki kripto borsalarının sayısını dengeleyebileceği söylenebilir. En iyisini umarak bir Bull-run’da açılış değişiminden uzun günler geride kaldı. Yeni bir borsanın gelişmesi için, tüm düzenleyici gerekliliklere uymaları ve bununla ilgili tüm maliyetleri karşılayabilmeleri ve ayrıca yalnızca zaten güven, güvenlik ve kabul edilebilir ücretler sunan büyük isimlerle rekabet etme avantajına sahip olmaları gerekecek, ama aynı zamanda her gün pazar payı ve kullanıcıları alan merkezi olmayan borsalarla.

Cryptowisser, dünyanın en büyük, en sık güncellenen ve en güvenilir kripto para borsaları, cüzdanları, banka kartları ve tüccarları listelerine sahip bir kripto para hizmetleri karşılaştırma sitesidir. Çeşitli borsalar, banka kartları, cüzdanlar ve tüccarlar hakkında 1.000’den fazla inceleme ile kripto dünyasında tüm satın alma kararlarınızı ve hizmet seçimlerinizi yapmanıza yardımcı olurlar.

Daha fazla bilgi için lütfen presst@cryptowisser.com ile iletişime geçin.